loading...
سن پاتوق sanpatogh
اطــــــــــــــلــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــات

» بــــــســم الــلــه الـــرحـــمـــنــ الــرحــــيــــم «

» بــه  پــــایــگاه تفـــریحی ســــن پـــــاتــــوقــــ خــــوش آمــدید «

»  ســـن پــــاتــــوقـــــ در زبان ترکی یعنی پـــاتــــوقــــ تـــو «

» به علت بــــــــروز بـــــــودن از صفحات دیگر بازدید کنید «

» الـلـهـم صـلـی عـلـی مـحـمـد و الــ مـحـمـد و عـجـل فـرجـهـم «

» تـمـام مـطـالـب ایـن سـایـت طـبـق قـوانـيــن جـمـهـور اسـلامـی ایـران هـسـت «

« ما در روز بیشتر از 10 مطلب میزاریم پس از صفحه هات دیگر نیز بازدید کنید »

.:: برای سفارش تبلیغات یا تماس با ما از ایمیل استفاده کنید sanpatogh@gmail.com ::.

تولبار سایت
Get our toolbar!

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
عـــــــــــکس 3ــــکـــ30 در ساحــــــــــل خـــــــــزر!!!!+18 14 14393 ami
طراحی رایگان بنر برای شما 77 7184 mra2000
دخترا یکی زیاد کنن پسرا یکی کم کنن....بازی بدون عضویت 10 2547 morteza
از تولید به مصرف+عکس(اگه جنبه داری ببین،اگه نه نیا حواهشا 5 2276 morteza
درد دلـــــــــ با آقایــــــــ ایرانسلـــــــــــــــ خیلی جالب 4 1343 morteza
عــکــس های کم یاب و زیبا (نبینی نصف عمرت...) (آپدیت پذیر) 186 6662 turkam
پیش بینی 3 1139 mina
شوخی با رونــــــــــــــالدو و مســـــــــــی 2 1461 mina
تفاوت های جالب زن و دوست دختر(فقط خنده) 3 2039 samira2013
10 عدد از ترسناکــــــــــ ترینـــــــ شکنجه‌های قرون وسطی! 2 1368 3257539797
مناجات نامه خواجه عبدالله ..:: رایــــــــانه ایــــــــــ ::.. 2 1121 3257539797
چرا یک دانش جو نمی تواند درس بخواند ؟ § طنــــــــــــــــــز 0 961 sub98
عکس های مــــــتـــــــــحـــــــــــرک (اپدیت پذیر،با لینک سالم) 1 1108 sanpatogh
بدن کاریکاتوریستی که به پیامبر توهین کرده بود سوخت ( حتماً بخونید) 1 1416 turkam
تست خنده دار 0 955 sub98
ماجرای طنـــــــــز ( نخونی از دستت رفته) 0 1146 sub98
یاد گرفتن زبان ترکی ............. 4 1642 sanpatogh
دانلود نسخه ی بازی پرندگان خشمگین جنگ ستارگان 0 954 sub98
خنــــــــــــــــــده بـــــــــــــــــازار 1 1064 sanpatogh
رکورد بازی انلاین فکری در اینجا 2 1082 sub98
S♥ P بازدید : 577 شنبه 04 آذر 1391 نظرات (0)

 

تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی

 

هک شدن سرورهای یاهو و انتشار اطلاعات بیش ‌از ۴۰۰،۰۰۰ حساب کاربری
هکرها با هک کردن سرورهای شرکت یاهو اطلاعات بیش از ۴۰۰،۰۰۰ کاربران را منتشر کردند. فایل منتشر شده حاوی کلمه‌های عبور و رمزهای مربوطه به صورت متنی است. کلمه‌های عبور مربوط به ایمیل‌هایی از جی‌میل، یاهو، aol و سرویس‌های دیگری هستند. با بررسی فایل منتشر شده به نظر می‌رسد این اطلاعات از دامنه‌ای با نام dbb1.ac.bf1.yahoo.com استخراج شده‌اند. در این حمله هکرها از SQL injection استفاده کرده‌اند. کارشناسان با بررسی اطلاعات مختلفی که منتشر شده است احتمال می‌دهند این اطلاعات مربوط به سرویس Voice از شرکت یاهو باشد.
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
اما نکته اصلی ذخیره سازی این اطلاعات بدون رومزنگاری و به صورت متنی است. معمولا سرویس‌ دهنده‌های وب از مکانیزمی برای رمزنگاری اطلاعات استفاده می‌کنند تا در صورت حمله هکرها اطلاعات غیرقابل استفاده باشد.
 
هکرها در انتهای فایلی که منتشر کرده‌اند این یادداشت را به جا گذاشته‌اند: "پیشرفت از جایی آغاز می‌شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم" ژان وانیر
 
امیدواریم افرادی که مسئول حفظ امنیت این زیر دامنه هستند این عمل را به عنوان یک زنگ هشدار و نه به عنوان یک تهدید تلقی کنند. حفره‌های امنیتی بسیاری در سرور‌های شرکت یاهو وجود دارد که می‌تواند باعث بروز آسیب‌های شدیدتری بشود. لطفا آنها را سبک نشمارید. زیردامنه و اطلاعات ارزشمند دیگر برای جلوگیری از سوء استفاده منتشر نشد.
 
منبع : خوارزمی
 
 
 
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
 
چشمان خود را ببنید و یک گوجه فرنگی را لمس کنید حالا یک تکه چوب را در دست بگیرید. می بینید که با چشمان بسته و تنها لمس می توانید بسیاری از اجسام را تشخیص بدهید. اما ربات ها که چنین قابلیتی ندارند. در عین حال دنیای ربات ها روز به روز دچار تحولات فراوانی شده و هر لحظه به دنیای جدیدتری پا می گذارد. دنیایی که شاید روزی از دنیای انسان ها پیشی بگیرد.
 
این بار نیز دانشمندان دست به ساخت رباتی زدند که شاید در آینده ای نزدیک به مقابله با انسان برخیزد. این ربات دارای حسگر لمسی برای شناخت مواد است، سنسور BioTac که مشابه انگشتان انسان عمل کرده و لایه های پوستی انعطاف پذیر دارد، جالب است بدانید که برای افزایش حساسیت ربات به ارتعاشات، این ربات دارای اثر انگشت نیز هست.
 
این ربات توانایی شناخت 117 ماده رایج را دارد و با استفاده از حرکات اکتشافی در 95 درصد مواقع بافت مواد را به درستی تشخیص می دهد، بنابراین به نظر می رسد این ساخته در مقایسه با انسان، نسبت دقت بالاتری دارد.
 
اما با وجود توانایی های بالا، این ربات هنوز در تشخیص مواد بهتر برای انسان ها ضعیف عمل می کند برای مثال هنوز نمی تواند تشخیص بدهد که کدام گوجه فرنگی رسیده تر است بنابراین فعلا نمی توانید این ربات را برای خرید بفرستید. به همین دلیل تیم سازنده ربات گفته که میخواهد تمرکز خود را روی ساخت اندام مصنوعی و یا رباتی برای تست محصول مصرفی قرار دهد. پس بهتر است کمی خوشبین باشیم، انگشتان دست ما هنوز ارزش بیشتری دارند، البته فعلا!
 
منبع : خوارزمی
 
 
 
پرندگان خشمگین در جنگ ستارگان در راه اند
 
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
یک پرنده خشمگین در لباس جنگ ستارگان! شرکت Rovio با انتشار این عکس قصد دارد بگوید که بعد از خوک های بد باید منتظر یک نسخه جدید از بازی پرندگان خشمگین باشیم. نسخه ای که در آن احتمالا دنیای جدیدی برای پرندگان خشمگین به همراه دارد. فعلا بیشتر از این چیزی نمی دانیم اما شرکت سازنده گفته که اطلاعات بیشتر را در ۱۷مهر اعلام خواهد کرد.
 
این شرکت چند روز پیش بازی خوک های بد را به بازار ارایه کرد که یک رکورد دانلود جدید به وجود آورد. این بازی تنها طی ۳ ساعت تبدیل به اپلیکیشن شماره ۱ در اپ استور شد. حالا باید ببینیم که نسخه جدید انگری بردز چقدر کاربران علاقمند را به سوی خود جذب می کند.
 
منبع : مجله رپرو
 
 
 
بارکدهای صوتی: ساده، ارزان و جالب
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
 
این روزها انتقال اطلاعات با ابزارهای بی سیم مانند بلوتوث به کاری معمول میان کاربران تبدیل شده و ان اف سی نیز کم کم جای خود را در میان گجت های ما باز می کند. اما حال نوبت به یک ایده جدید رسیده است. ساخت بارکدهای صوتی و انتقال اطلاعات از طریق صدا.
 
تصور کنید که یک سطح با شیارهای مختلف دارید. حالا اگر با ناخن روی آن بکشید صدایی تولید می شود که متناسب با شیارهای روی آن است. ایده این است که تلفن هوشمند یا کامپیوتر شما می تواند با میکروفن اش این صدا را شناسایی و بر اساس آن دستوری را اجرا کند. ایده ای بسیار ساده اما هوشمندانه و کاربردی که توسط محققین دانشگاه کارنگی ملون تبدیل به واقعیت شده است.
 
نکته عالی در اینجا است که می توان این شیارها را روی سطح اشیا مختلفی ایجاد کرد. پلاستیک، شیشه، چوب و… هزینه اجرا نیز بسیار ارزان است. حالا با کشید یک سکه یا هر چیز دیگری می توان یک صدای به خصوص تولید کرد که کار بارکد را انجام می دهد.
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
در عین حال تلفن های هوشمند و کامپیوترها هم نیاز به سنسور جدیدی ندارند و میکروفن آنها به همراه یک نرم افزار این قابلیت را به آنها اضافه خواهد کرد. حالا باید دید که در آینده چقدر از این ایده استفاده می شود و آیا این بارکدهای صوتی مورد استفاده عمومی قرار می گیرند یا فقط یک ایده هوشمندانه هستند که در سطح تحقیقاتی باقی می مانند.
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
منبع : نارنجی
 
 
 
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
 
قبلا در مورد پرینترهای سه بعدی و انواع کارایی های آنها صحبت کرده بودیم. اما این هم یکی دیگر از کاربردهای پرینتر سه بعدی: ترمیم منقار آسیب دیده یک عقاب.
 
این عقاب در سال ۲۰۰۵ توسط یک شکارچی هدف گلوله قرار گرفته بود. در نتیجه آسیب شدیدی به منقارش وارد شد که سبب می شد قادر به غذا خوردن نباشد. یک گروه نجات حیوانات، پیش از اینکه این عقاب از گرسنگی بمیرد آن را پیدا کرده بودند و طی این مدت از طریق یک لوله تغذیه اش می کردند. هر چند بعد ها عقاب می توانست به سختی غذای خودش را از دست نگهدارنده بخورد. اما مشخص شده بود که منقار اش دیگر رشد نمی کند و شکل طبیعی اش را نخواهد داشت.
 
در این میان یک متخصص حیوانات به سراغ یک گروه از مهندسان مکانیک رفت و با تشکیل یک تیم از افراد مختلف که شامل یک دندانپزشک هم بود یک منقار جدید برای عقاب طراحی کردند. آنها با استفاده از یک نرم افزار مدل سازی سه بعدی و یک پرینتر سه بعدی منقار عقاب را پرینت و پس از یک عمل جراحی دشوار آن را جایگزین منقار از دست رفته کرده اند.
 
حالا این عقاب می تواند غذا بخورد و البته زیبایی ظاهری اش را هم به دست آورده است. هر چند گروه نگهدارنده می گویند منقار جدید آنقدر خوب نیست که بتوانند عقاب را آزاد کنند تا به زندگی طبیعی اش برگردد.
 
منبع : خوارزمی
 
 
 
دانشمندان و هک کردن شبکه سلولی بدن
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
 
 
شما احتمالاً یک تلفن همراه داخل جیب خودتان دارید. اما یافته جدید محققان سوییسی می‌تواند شبکه مخابراتی را به زیر پوست شما ببرد. چطور؟ این دانشمندان به وسیله تغییر دادن عکس‌العمل سلول‌ها نسبت به ژن‌ها و آنزیم‌های مشخص، توانسته‌اند آنها را قادر به برقراری ارتباط و مراوده اطلاعات میان خود کنند. یک جورهایی انگار که سلول‌ها با تلفن به هم زنگ زده باشند!
 
روش کار به این شکل است: سلول شماره 1 یک عضو مولکولی دریافت می‌کند که باعث تولید آنزیم مشخصی در آن می‌شود. سپس این آنزیم به سلول شماره 2 فرستاده می‌شود. بعد سلول 2 نیز شروع به تولید آنزیم می‌کند که در اصل به معنای این است که به سلول شماره 1 گفته باشد "رفیق پیغامت را دریافت کردم." و وقتی این پیغام ثانوی به سلول شماره 1 رسید، هر دو با متوقف کردن تولید آنزیم، تماس را قطع می‌کنند.
 
در اصل سلول‌های شما همین حالا هم دارند با هم صحبت می‌کنند، ولی رسیدن به مرحله‌ای که قادر به کنترل این فرآیند باشیم گام بسیار بزرگی است. البته پیش‌تر این کار با سلول‌های ساده‌تری مثل سلول مخمر انجام شده بود ولی اینکه بتوان آن را با سلول‌های پستانداران انجام داد به این معنا است که شاید روزی بتوان ارتباطات معیوب سلولی در بافت‌های بیمار را با ارسال پیغام‌های اختصاصی از طرف انسان، به حالت عادی و سالم برگرداند.
 
در عین حال این ارتباطات جفتی مقیاس‌پذیر هستند بنابراین می‌توان آنها را در شبکه‌های سلولی بزرگ و بزرگتری هم پیاده‌سازی کرد. این یک تکنولوژی نویدبخش است، البته باید دید نرخ اینچنین مکالماتی با جیب بیماران همخوانی دارد یا خیر.
 
منبع : خوارزمی
 
 
 
خودروی بدون راننده ی گوگل با تأیید شهردار کالیفرنیا
از این به بعد به صورت قانونی در خیابان ها حرکت می کند
 
شهردار ایالت کالیفرنیا جری براون بالاخره سند تأیید خودروی بدون راننده‌ی گوگل را امضا کرد. با امضای این سند، گوگل می‌تواند خودروی بدون راننده‌اش را که مدت‌ها روی آن کار کرده و مشغول تست آن بوده را به صورت قانونی وارد خیابان‌های ایالت کالیفرنیا کند. البته برای ایمنی هم که شده محدودیت‌هایی در این قرارداد در نظر گرفته شده است.
 
از جمله محدودیت‌ها می‌توان به وجود یک راننده‌ی دارای گواهینامه در صندلی راننده اشاره کرد! در مواقع اورژانسی وجود یک راننده‌ی واقعی از بروز حوادث زیادی جلوگیری می‌کند. ایده‌ی خوبی است اما اگر ماشین کنترل دستی را در اختیار راننده قرار ندهد چه می‌شود؟
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
درست است که ماشین بدون راننده‌ی گوگل ما را یاد داستان‌ها و فیلم‌های ترسناکی می‌اندازد که در آن دنیای ربات‌ها از کنترل بشر خراج شده و جامعه‌ی انسانی در معرض خطر قرار می‌گیرد اما این نکته هم باید در نظر گرفت که یک راننده‌ی بی دقت به مراتب بدتر از طرح گوگل رانندگی می‌کند.
 
اما به آماری جالب در مورد آزمایشات گوگل توجه کنید: ۳۰۰ هزار مایل (حدود ۴۸۰ هزار کیلومتر) بدون هیچ تصادفی! خودروی گوگل با به کارگیری حسگر‌های مختلف و تعقیب مسیر، به صورت خودکار هدایت می‌شود و فقط یک بار که به صورت دستی هدایت می‌شد، تصادف کوچکی داشته است.
 
منبع : خوارزمی
 
 
 
گوگل مپز به زیر آب می‌رود
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
گوگل حد و مرزی برای توسعه نقشه‌های جغرافیایی خود نمی‌شناسد. شما حتماً با قابلیت street views یا همان چشم‌انداز‌های خیابانی گوگل مپز آشنا هستید. حالا گوگل قابلیت مشابهی را برای محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری دنیا معرفی کرده. جاهایی نظیر ساحل هانائوما در هاوایی، و جزیره آپو در فیلیپین. و گوگلی که ما می‌شناسیم، تصاویر جاهای بسیار بیشتری را هم اضافه خواهد کرد.
 
تصاویر پانورامای زیر آبی این مکان‌ها دارای کیفیت فول HD هستند. گوگل برای تهیه این تصاویر با Catlin sea view survey مشارکت کرده که از دوربین‌های مخصوص SVII برای ثبت تصاویر استفاده می‌کند. این دوربین در حالی که با سرعت 1.1 متر بر ثانیه حرکت می‌کند، هر سه ثانیه یک بار عکسی 360 درجه (پانوراما) از پیرامون می‌گیرد و آن را همراه با اطلاعات جغرافیایی و جهت‌یابی ثبت می‌کند. از این دوربین فقط دو عدد در دنیا وجود دارد!
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
منبع : خوارزمی
 
 
 
حرکت چشم انسان می‌تواند جایگزین رمز عبورهای فعلی شود
 
تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی (سـن پــاتــوق)
 
امروزه روش‌های مختلفی به عنوان جایگزین رمز عبور استفاده می‌شود، به عنوان مثال در اندروید سیستم تشخیص چهره یا الگویی که کاربر برروی صفحه می‌کشد یا در ویندوز ۸، اشکالی که کاربر برروی عکس پس زمینه رسم می‌کند. اما به نظر می‌رسد محققان روش جالب‌تری را کشف کرده‌اند که از طریق تشخیص حرکت چشم، عمل می‌کند، پیش از این اسکنرهای چشمی وجود داشتند که امنیت بالایی نداشت&#
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    میزان رضایت از سایت
    آمار سایت
  • کل مطالب : 823
  • کل نظرات : 121
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 828
  • آی پی امروز : 163
  • آی پی دیروز : 164
  • بازدید امروز : 1,053
  • باردید دیروز : 404
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,318
  • بازدید ماه : 23,841
  • بازدید سال : 179,571
  • بازدید کلی : 2,057,007